25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 20 d'abril de 2015

La nova edició del llibre 'Tastets de lletres ebrenques 2015' arriba per Sant Jordi

La seu territorial d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre i el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, han editat per quint any consecutiu l'opuscle Tastets de lletres ebrenques 2015 coincidint amb la celebració de Sant Jordi.

La nova edició del llibre 'Tastets de lletres ebrenques 2015' arriba per Sant Jordi

La publicació d'enguany, de 100 pàgines i amb una tirada de 2.000 exemplars, està dedicada a difondre les obres guanyadores de la fase territorial de les Terres de l'Ebre del Premi Sambori i del Premi Especials Òmnium, convocats anualment per Òmnium Cultural i adreçats a estudiants de primària, secundària i educació especial. En total es publiquen 24 narracions signades per autors de diferents poblacions del territori.

L'edició d'enguany es començarà a distribuir gratuïtament el dia 23 d'abril, Sant Jordi, com a obsequi a tots els usuaris del CNLTE. Els tastets també es posaran a disposició de les persones interessades a les parades d'Òmnium i del CNLTE que es muntaran al carrer de Sant Blai de Tortosa i a la plaça de Dalt de Móra d'Ebre durant la diada del llibre i la rosa.

Tot i això, durant la celebració de la 9a Fira Literària Joan Cid i Mulet de Jesús ja es van distribuir els primers exemplars en primícia entre els assistents al certamen. 

Els tastets es van començar a editar l'any 2011 amb l'objectiu de celebrar la diada de Sant Jordi i de divulgar la producció literària dels autors ebrencs entre el gran públic en un dia de consum massiu de llibres i literatura. 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes