25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 10 d'abril de 2015

Tertúlia sobre el llibre 'L'aigua del Rif' al Club de Lectura Fàcil de Tortosa

El dijous 9 d'abril, a les 17.00 h, a la sala de lectura de la Biblioteca Marcel·lí Domingo, va tenir lloc la tertúlia sobre el llibre L'aigua del Rif, de Montse Flores.

Tertúlia sobre el llibre 'L'aigua del Rif' al Club de Lectura Fàcil de Tortosa

Un moment de la tertúlia sobre el llibre

El dijous 9 d'abril, a les 17.00 h, a la sala de lectura de la Biblioteca Marcel·lí Domingo, va tindre lloc la tertúlia sobre el llibre L'aigua del Rif, de Montse Flores, en el marc del Club de Lectura Fàcil de Tortosa. Hi van participar alumnes de nivell Elemental i voluntaris i aprenents del programa Voluntariat per la llengua.

El llibre està basat en la història real d'un noi que va venir a viure a Catalunya des del Marroc amb la seua família i les vicissituds que va passar com a jove entre dos cultures, com a germà, com a fill, com a amic, etc.

Hi van assistir 12 persones de diferents procedències i edats (des dels 17 anys als 66): Catalunya, Andalusia, França, el Marroc, Gàmbia, el Pakistan i la Xina.

La lectura fàcil és una eina que serveix per a l'aprenentatge d'una segona llengua i per fomentar la lectura entre les persones que no tenen hàbit lector. 

El proper llibre de lectura escollit és el clàssic Ivanhoe.


Ester Martí Accensi
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes