25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 7 de maig de 2008

Arrela't a la ciutat

L'alumnat dels cursos de català i persones que participen al programa Voluntariat per la llengua van fer una plantada d'arbres en els espais protegits del riu Llobregat.
Arrela't a la ciutat

El 7 de maig un grup de 60 persones entre l'alumnat dels cursos de català i persones que participen al programa Voluntariat per la llengua van fer una plantada d'arbres en els espais protegits del riu Llobregat.

Aquest és el segon any que el CNL El Prat participa en aquestes plantades que organitza el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament del Prat. L'activitat consisteix a plantar arbres de ribera per tal de repoblar aquesta zona del riu. Durant la visita s’explica als assistents la diversitat de flora i fauna d’aquest racó del delta del Llobregat. Per acabar aquest departament municipal ofereix un esmorzar o berenar per recuperar les forces.

Per als alumnes que fa poc temps que viuen a la ciutat, aquesta activitat fa que comencin a "arrelar-se" una mica més a la vida del Prat.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes