25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 27 de març de 2015

Ja tenim el resultat del concurs de VxL a les xarxes socials «Jo sóc VxL. I tu?»

Una guanyadora (Violeta Borbon) i quatre finalistes (Lucía Guadalupe Virgen Morales, Montse Navalpotro, Patrícia Romero i Raicelys Rodríguez) s'enduen els premis com les voluntàries del VxL que han presentat els millors vídeos.

Ja tenim el resultat del concurs de VxL a les xarxes socials «Jo sóc VxL. I tu?»

La voluntària Violeta Borbon, del Servei Local de Català de Terrassa del CNL de Terrassa i Rubí, ha estat la guanyadora del concurs «Jo sóc VxL. I tu?» amb un original vídeo en què explica l'experiència del Voluntariat per la llengua (VxL) a través del seu gat. Com a premi, rebrà una estada d'un dia en pensió completa per a dues persones en un alberg XANASCAT, un lector de llibres digitals i un carnet TR3SC per un any.

El concurs, en el qual podia participar qualsevol persona que hagués estat o fos voluntària del VxL i que han organitzat la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), s'ha dut a terme del 26 de febrer al 23 de març. Els vídeos havien de ser compartits al Twitter @vxlcat o tramesos a través de la pestanya #josócVxL del compte del VxL de Facebook.

El jurat, format per la directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, Sra. Ester Franquesa; el subdirector de la Direcció General de Joventut, Sr. Manuel Ros; la Coordinadora de Catalunya Film Festival, Sra. Marta Rodríguez, i el voluntari del VxL del CNL de Cornellà de Llobregat, Sr. Albert Roig, ha designat com a finalistes:

Lucía Guadalupe Virgen Morales (una voluntària nascuda a Mèxic del CNL de Tarragona), Montserrat Navalpotro (del Servei Local de Català de Montcada i Reixac del CNL del Vallès Occidental 3), Patrícia Romero (del CNL de Barcelona) i Raicelys Rodríguez (voluntària nascuda a Cuba del CNL de Tarragona). Totes elles rebran un carnet TR3SC per un any.

Els 42 vídeos que hi han participat es poden veure al web de Voluntariat TV.

L'objectiu del concurs, a banda d'engrescar les persones que parlen català a participar com a voluntàries en el programa, era reconèixer i fer visible la tasca dels voluntaris per la llengua, que conversen una hora a la setmana en català amb els aprenents per tal que aquests el puguin fer servir en les seves relacions socials i laborals.

El concurs "Jo sóc VxL. I tu?" es complementarà amb un altre de posterior que recollirà les experiències dels aprenents del Voluntariat per la llengua.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes