25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 26 de març de 2015

Celebració del Dia Mundial de la Poesia a Tortosa

Amb la participació d'alumnat i voluntariat del CNL Terres de l'Ebre

El divendres 20 de març, a les 19.00 h, va tenir lloc l'acte de celebració del Dia Mundial de la Poesia a Tortosa. Hi va participar alumnat i voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE). És una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes i el Club Unesco.

Celebració del Dia Mundial de la Poesia a Tortosa

Un moment de la lectura de poemes a càrrec dels alumnes i voluntaris

Enguany, l'acte va començar amb la lectura del poema Illa escrita, de Jaume Pons, en diferents llengües. Hi va participar alumnat i voluntariat per la llengua del CNLTE. A l'acte, en total, hi van participar unes 80 persones.

Concretament, del CNLTE, hi va participar Josep Maria Cabrera, alumne de nivell Elemental, amb la lectura del poema de Jaume Pons en castellà. Després va llegir el mateix poema en italià l'alumne de nivell Inicial i voluntari de l'associació Obre't'Ebre Mattia Maffeo. I finalment va ser Tais Campos, del Brasil, qui el va llegir en portuguès.

A continuació, hi va haver una lectura de poemes de diversos autors a càrrec de Jordi Llavina, poeta i conductor de programes a l'emissora Catalunya Cultura. En acabat, els i les assistents van brindar per la poesia, tal com es fa cada any, cosa que va donar pas a l'excel·lent recital de guitarra del músic Xavier Múrcia, amb poemes de Vinyoli i altres.


Ester Martí

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes