25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 24 de març de 2015

Santa Perpètua tasta 10 anys de Voluntariat

Més de 3.500 usuaris de la biblioteca Josep Jardí han pogut veure l'exposició "10 anys de VxL: un tast!" durant els 15 dies que ha estat instal·lada al vestíbul.

Santa Perpètua tasta 10 anys de Voluntariat

L'exposició es va inaugurar el dia 9 de març dins dels actes de commemoració del Dia de la Dona. La regidora de Cultura, Neus Garcia, va destacar-ne les característiques principals i va recordar que al llarg d'aquests deu anys a Santa Perpètua s'hi han format un total de 664 parelles. També van assistir-hi representants d'algunes de les entitats adherides al programa.

Juntament amb l'exposició, el SLC de Santa Perpètua va establir un punt d'informació del programa i una bústia de recollida de suggeriments i de participants al programa.

Objectiu d'aquesta mostra és fer visible la riquesa i la diversitat de participants en el Voluntariat per la llengua, i també de quina manera el programa s'ha estès a diferents àmbits de la societat al llarg d'aquests deu anys. L'exposició es compon de sis plafons que contenen imatges, informacions i dades del programa.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes