25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 23 de març de 2015

L’Oficina de Català de la Llagosta presenta la campanya ‘I tu, jugues en català?’ a la Fira d’en Pepet

L'associació lúdica i cultural Sangrinaris organitza la fira per acostar els jocs de taula a petits i grans

L’Oficina de Català de la Llagosta presenta la campanya ‘I tu, jugues en català?’ a la Fira d’en Pepet

Dissabte, 21 de març, malgrat la pluja, la Fira d'en Pepet es va poder fer a Can Pelegrí, i de 10.30 a 13.00 h tothom qui va voler va poder jugar amb els jocs de taula cedits per Homoludicus.

 L'Oficina de Català hi va presentar la campanya 'I tu, jugues en català?' que té com a objectiu donar a conèixer i facilitar l'oferta de jocs i joguines en català i fomentar-ne l'ús entre els ciutadans.

 Durant tot el matí a través del material de la campanya es va informar els assistents que a Jocs en català del web del CPNL (cpnl.cat/jocs/) podien consultar l'oferta que hi ha de jocs en català, així com la llista d'establiments que formen part de la campanya. I del cercador de jocs en català (cpnl.cat/jocs/cataleg/) que permet fer cerques filtrant per nom del joc, fabricant, edat o categoria.

A la taula de l'Oficina de Català els participants a la Fira també van poder  jugar amb la Cistella de jocs; 25 jocs de mots encreuats, sopa de lletres, logogrif, diferències, laberints, anagrames...sobre la Llagosta.

La campanya 'I tu, jugues en català?', que promou els jocs en la nostra llengua, l'organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística amb el suport de la Plataforma per la Llengua.


Oficina de Català de la Llagosta
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes