25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 7 de maig de 2008

Alumnes de Calella visiten el far

L'alcalde i la regidora de Cultura acompanyen els alumnes

El passat diumenge, 4 de maig, un grup d'alumnes dels cursos de català del CNL del Maresme es van trobar a les 9 del matí a la plaça de la Constitució de Calella per fer una excursió fins al far d'aquesta població.
Alumnes de Calella visiten el far

Foto de grup al far

A l'activitat, pensada com a cloenda del curs de nivell bàsic de l'Oficina de Català de Calella, també s'hi van convidar els alumnes dels altres nivells i els participants al programa Voluntariat per la llengua de la comarca, i entre uns i altres hi van assistir una trentena de persones.
 L'excursió, colofó d'un assolellat pont de l'1 de Maig, va ser una magnífica oportunitat perquè els alumnes, provinents de diversos països (Paraguai, Uruguai, Argentina, República Dominicana, Bulgària, Moldàvia...) i que han començat a tenir un coneixement passiu de la nostra llengua, poguessin sentir-la fora de l'aula i s'atrevissin a posar en pràctica els coneixements recentment adquirits.
L'alcalde de Calella va fer de cicerone i, juntament amb la regidora de Cultura, els alumnes van poder gaudir d'una agradable passejada i conèixer els encontorns de la població. L'entusiasme dels assistents va fer que l'excursió s'allargués fins a les Torretes per contemplar l'esplèndida vista que també ofereix aquest emblemàtic indret de la ciutat.

OC de Calella
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes