25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 17 de març de 2015

L'institut Cristòfol Despuig acull l'exposició "Terres d'Arbó"

Els dos edificis de l'institut Cristòfol Despuig de Tortosa han acollit l'exposició "Terres d'Arbó", sobre l'escriptors Sebastià Juan Arbó, entre els dies 17 de febrer i 17 de març de 2015. La mostra s'ha pogut veure per l'alumnat de l'edifici Betània i pels de les noves instal·lacions de l'institut situades a la raval de Sant Llatzer.

L'institut Cristòfol Despuig acull l'exposició

L'exposició "Terres d'Arbó" és una aproximació a la vida i l'obra de Sebastià Juan Arbó (Sant Carles de la Ràpita, 28 d'octubre de 1902 - Barcelona, 2 de gener de 1984), un dels grans noms de la literatura ebrenca, autor de la novel·la Terres de l'Ebre.

La mostra ha estat produïda per la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d'Ebre, i s'ha organitzat conjuntament amb el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), fruit d'un acord de col·laboració per a fomentar la difusió de la vida i l'obra dels escriptors de les Terres de l'Ebre. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la seu d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre.

L'exposició continua la seua itinerància pels centres educatius del territori fent estada a l'institut Joaquín Bau de Tortosa del 18 de març fins al 9 d'abril de 2015.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes