25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 17 de març de 2015

Concurs de microrelats a Twitter #relatsipetonsbdn a Badalona i Sant Adrià

El joc, que compta amb la col·laboració del Badiu Jove i l'Ajuntament de Badalona i el patrocini de les llibreries Cyber Còmics, El Full, Girafa Negra i Saltamartí, s'iniciarà el 24 de març i acabarà el 16 d'abril a les 13 hores.

Concurs de microrelats a Twitter #relatsipetonsbdn a Badalona i Sant Adrià

La platja de Badalona

Per participar en aquest concurs cal tenir un compte personal a Twitter i fer-se seguidor del Twitter del CNL Badalona i Sant Adrià @cpnlbdnsab.

Les piulades han d'estar escrites en català, tenir una extensió màxima de 140 caràcters i incloure-hi l'etiqueta #relatsipetonsbdn. Els textos s'han d'inspirar en les imatges del concurs a Instagram del Badiu Jove amb les etiquetes #llocsipetonsbdn i #lugaresybesosbdn.

Entre totes les piulades participants se'n seleccionaran quatre. El dia 22 d'abril, vigília de Sant Jordi, se'ls lliurarà el premi (un val de 20 euros a bescanviar a la botiga especificada) en un acte públic a la plaça de la Vila de Badalona.

El fet de participar-hi implica l'acceptació de les bases.

Animem a tothom a participar en aquest concurs que lliga l'art de la fotografia amb l'expressió escrita a través de les xarxes socials.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes