25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 30 d'abril de 2008

Gerard Cots i Jessica Paredes guanyen el sorteig de Sant Jordi d'entrades per al teatre

Aquesta parella lingüística anirà a veure 'Òscar, una maleta, dues maletes, tres maletes'

Gerard Cots (voluntari) i Jessica Paredes (aprenent) són la parella lingüística del CNL de Tarragona que ha guanyat el sorteig d'entrades per anar a veure la comèdia Òscar, una maleta, dues maletes, tres maletes que va organitzar el CNL per la diada de Sant Jordi.
Gerard Cots i Jessica Paredes guanyen el sorteig de Sant Jordi d'entrades per al teatre Els números del sorteig es van repartir durant la diada de Sant Jordi, entre les parelles de "Voluntariat per la llengua" que van trucar o venir al CNL a buscar el seu número. El sorteig pròpiament dit es va fer durant l'emissió del dia 30 d'abril del programa 1/4 de català, espai radiofònic que el SLC de Tarragona realitza cada dimecres dins del magazín El matí de Tarragona Ràdio.

   Comèdia amb repartiment estel·lar


Òscar, una maleta, dues maletes, tres maletes és una comèdia de Claude Magnier, dirigida per Abel Folk i protagonitzada per Joan Pera, Lloll Bertran i Mont Plans, entre d'altres. L'obra es representarà al Teatre Metropol de Tarragona el divendres 9 de maig, a les 18 i a les 21.30 h. Les entrades que sortejava el SLC de Tarragona eren per a la sessió de nit.

SLC de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes