25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 12 de març de 2015

Carles Capdevila inaugura els cursos de català i el Voluntariat per la llengua a Sant Sadurní d’Anoia

El periodista proposa "Educar amb humor" i sentit comú

Carles Capdevila inaugura els cursos de català i el Voluntariat per la llengua a Sant Sadurní d’Anoia

Prop de 80 persones van assistir a la xerrada que el director del diari Ara, Carles Capdevila, va fer el divendres 9 de març a la biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya, amb el títol "Educar amb humor". L'acte s'emmarcava en la inauguració del segon quadrimestre dels cursos de català per a adults 2014-2015, que el Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf fa a Sant Sadurní d'Anoia .

Des de la seva experiència com a pare de quatre fills, Capdevila va fer un divertit i irònic repàs a les etapes de la infantesa i l'adolescència, del comportament dels fills i els pares en aquesta difícil tasca de l'educació. El regidor d'Educació i Normalització Lingüística, Víctor Perxés, va presentar l'acte, que va finalitzar amb cava i xocolata per a tots els assistents.

   

Carles Capdevila és autor de diversos llibres, com Criatura i companyia, editat per La Campana el 1999 (Premi Pere Quart d'humor i sàtira). També va ser director i presentador del programa "Eduqueu les Criatures" a Catalunya Ràdio (2006-2010) i "Qui els va parir" (TV3, 2008). Actualment és professor de Comunicació a la Universitat de Barcelona.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes