25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 30 d'abril de 2008

Un grup del “Voluntariat per la llengua” estrena "El xup-xup dels amants" a Cal Bolet

El dia 25 d'abril, un grup de participants en el programa “Voluntariat per la llengua” a Vilafranca va estrenar l’obra El xup-xup dels amants al Teatre Cal Bolet, amb l’assistència d’un centenar de persones.
Un grup del “Voluntariat per la llengua” estrena Aquesta va ser la culminació del treball que s’ha fet en el taller de teatre que es va iniciar al mes de gener passat, sota la direcció de Marina Mestres. Durant tres mesos, aquestes persones d’origen molt divers (set són catalanoparlants i set aprenents de català que provenen de l’Estat espanyol, l’Argentina, Uruguai, Colòmbia, Veneçuela o el Marroc) s’han anat trobant un cop per setmana a l’Escorxador per assajar l’obra i posar-la a punt per a l’estrena en públic.

Es tracta d'una de les activitats que s’organitzen al voltant del “Voluntariat per la llengua” per oferir la possibilitat que les persones que hi participen es trobin fora del context d’una aula i facin servir el català per comunicar-se amb tota naturalitat.

A part del Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf, també han col·laborat en l’organització de l’acte l’Ajuntament de Vilafranca, la delegació a l’Alt Penedès d’Òmnium Cultural i Caritas.

En aquest enllaç podeu consultar la sinopsi de l'obra i veure algunes fotografies de la representació.
 
CNL de l'Alt Penedès i el Garraf
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes