25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 9 de març de 2015

Oferta de cursos de català per a adults del tercer trimestre 2014-2015 a les Terres de l'Ebre

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) publica l'oferta dels cursos de català del tercer trimestre del període 2014-2015, organitzats des dels serveis de català de Tortosa, el Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. 

Oferta de cursos de català per a adults del tercer trimestre 2014-2015 a les Terres de l'Ebre

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) publica l'oferta dels cursos de català del tercer trimestre del període 2014-2015, organitzats des dels serveis de català de Tortosa, el Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. 

Es programen els cursos presencials, de 45 hores de durada cadascun, següents: 4 cursos de nivell Inicial 1, 2 cursos del nivell Inicial 2, 2 cursos del nivell bàsic 3 per a l'obtenció del certificat A2 i 2 cursos del nivell elemental 3 per a l'obtenció del certificat B1.  A banda dels cursos de nivell de suficiència semipresencials Parla.cat dels nivells Intermedi 1, 2 i 3, i Suficiència 1, 2 i 3, per a l'obtenció dels certificats de català B2 i C1 oficials.

En aquest trimestre els cursos s'impartiran o tutoritzaran a les ciutats d'Amposta (Inicial 2, Bàsic 3 i cursos semipresencials Parla.cat), Camarles (Inicial 1), Gandesa (cursos semipresencials Parla.cat), Móra d'Ebre (Elemental 3 i cursos semipresencials Parla.cat), Raval de Cristo (Inicial 1) i Tortosa (Inicial 1 i 2, Bàsic 3, Elemental 3 i cursos semipresencials Parla.cat).

La llista amb l'oferta completa de cursos, amb el detall dels llibres de text, els materials recomanats, el preu de les matrícules i dels certificats, es pot consultar a l'apartat d'enllaços relacionats.

Els exàmens dels cursos dels nivells oficials (els del grau 3 de cada nivell) tindran lloc durant el mes de juny.

Les proves de col·locació per accedir a un curs es faran prèvia sol·licitud d'hora als telèfons 977 51 07 20 i 977 44 44 27, a l'a/e terresdelebre@cpnl.cat o als serveis de català de les Terres de l'Ebre, situats als consells comarcals (Baix Ebre, el Montsià i la Ribera d'Ebre), al Telecentre de la Terra Alta i a la seu del CNLTE a Tortosa. 

Per a més informació i inscripcions: 977 51 07 20, 977 44 44 27, terresdelebre@cpnl.cat o als serveis de català de les Terres de l'Ebre.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes