25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 6 de març de 2015

El Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre ja té presència a les xarxes socials

El Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre ja té presència a les xarxes socials a través de Facebook i Twitter

El Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre ja té presència a les xarxes socials

Una de les activitats que fem

El Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre ja té presència a les xarxes socials a través de Facebook i Twitter.

Periòdicament s'hi anirà penjant informació, propostes, activitats etc. que ofereix el programa durant l'any tant als participants al programa VxL com a les persones que se'n vulguen informar i/o que hi estiguen interessades.

Qui ho desitgi es pot inscriure com a seguidors (Twitter) o com a amics (Facebook) i així n'estarà informat regularment.

Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluïdament, i un o més aprenents, que en tenen coneixements bàsics i volen adquirir fluïdesa.

El programa va néixer l'any 2003 i ja hi han passat més de 90.000 parelles. És un programa reconegut per la Unió Europea i adoptat a l'Aran, Perpinyà, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i, també, a Bolzano (Itàlia), Flandes (Bèlgica).


Ester Martí Accensi
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes