25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 6 de març de 2015

Avui s'estrena en català 'Els cavallers del zodíac'

Aquest divendres, 6 de març, s'estrena doblat en català el film Els cavallers del zodíac. Aquesta és la sisena pel·lícula d'animació basada en el manga i anime conegut internacionalment com Saint Seiya. El doblatge del film té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Avui s'estrena en català 'Els cavallers del zodíac'

L'argument narra la història de la saga des de l'inici, des de les 12 cases, però amb una nova perspectiva i diferències en l'argument. Saori Kido és una noia aclaparada pels seus misteriosos poders. No ho sap, però està destinada a convertir-se en la reencarnació d'Atenea i defensar la pau i l'amor custodiada pels seus cavallers.

El film es podrà veure a les sales: Yelmo Multicines Abrera (Abrera); Cinemes Amposta (Amposta); Yelmo Cines Baricentro (Barberà del Vallès); Arenas Multicines (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Glòries Multicines (Barcelona); Yelmo Cines Castelldefels (Castelldefels); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Ocine Girona (Girona); Multicines Manacor (Manacor, Mallorca); Multicines Bages (Manresa); Cines Olot (Olot); Odeón Multicines Girona (Salt); Yelmo Cines Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Bosc Cinema (Vilanova i la Geltrú).

Podeu trobar més informació sobre les estrenes a:
http://www.gencat.cat/llengua/cinema   
www.facebook.com/cinemaencatala
www.twitter.com/cat_cine (NOU!)

Teniu materials en alta resolució a:
http://www.gencat.cat/llengua/descarrega/descarrega

 


Departament de Cultura

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes