25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 28 d'abril de 2008

El Mercat Municipal del Vendrell s'incorpora al programa "Voluntariat per la llengua"

La signatura d'incorporació al programa es va fer el dimarts 22 d'abril

El Centre de Normalització Lingüística de Tarragona i el Mercat Municipal del Vendrell van signar, el 22 d'abril, l’acord de col·laboració pel qual aquest últim s’adhereix al programa de difusió de l’ús del català "Voluntariat per la llengua", que promouen el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Secretaria de Política Lingüística.
El Mercat Municipal del Vendrell s'incorpora al programa

La Junta Directiva del Mercat Municipal va assistir a la signatura

La presidenta del Mercat Municipal, Núria García, va rubricar l’acord a la mateixa seu de l’associació amb la presència de la resta de membres de la Junta Directiva i del representant de l’Oficina de Català (OC) del Vendrell.

El que pretén aquest acord és trobar marcs de comunicació i relacions socials d’ús de la llengua catalana tenint en compte la importància del comerç de proximitat i del teixit socioeconòmic. Els establiments col·laboradors permeten dur a terme accions tan quotidianes com adquirir productes, utilitzar serveis i ser atesos en català amb plena normalitat.

D’ara endavant, l’OC del Vendrell presentarà el programa als paradistes del mercat a fi que tothom que s’hi vulgui adherir tingui la informació necessària del funcionament i els compromisos que s’han d’adquirir per adherir-se al programa.OC del Vendrell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes