25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 27 de febrer de 2015

"Jo sóc VxL. I tu?", un concurs perquè els voluntaris per la llengua expliquin la seva experiència

Els voluntaris del programa Voluntariat per la llengua podran compartir els vídeos amb el seu testimoni a través del Twitter i el Facebook del VxL fins el 23 de març

Una estada en un alberg XANASCAT, un lector de llibres digitals i un carnet TR3SC per al primer classificat i un carnet TR3SC per al segon, tercer, quart i cinquè classificats, aquests són els premis del concurs "Jo sóc VxL, i tu?".

Què cal fer per aconseguir-los? Ser o haver estat voluntari del programa de parelles lingüístiques Voluntariat per la llengua (hi haurà una altra convocatòria per a les persones aprenentes) i explicar l'experiència en un vídeo d'un màxim d'un minut que s'haurà de compartir al Twitter del VxL (amb la crida @vxlcat i l'etiqueta #josócVxL) o trametre a la pestanya #josócVxL del Facebook del VxL, abans del 23 de març a les 23.59 h.

Les persones que participen com a voluntàries en el Voluntariat per la llengua conversen una hora a la setmana en català amb els aprenents per tal que aquests el puguin fer servir en les seves relacions socials i laborals.

Així de fàcil! L'important és que els testimonis recullin quins són els valors del Voluntariat per la llengua que fan que els voluntaris hi participin i que els vídeos compleixin els requisits que es poden consultar al web del concurs, on s'hi troben les bases.

El concurs de vídeos "Jo sóc VxL. I tu?" és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i del Consorci per a la Normalització Lingüística que vol reconèixer i fer visible la tasca dels voluntaris per la llengua tot donant-los veu. Els vídeos concursants es podran anar veient a l'apartat Voluntariat TV. La decisió del jurat es farà pública el dia 27 de març de 2015 a www.vxl.cat i també es publicarà a les xarxes socials de Voluntariat per la llengua, de Llengua Catalana i del Consorci per a la Normalització Lingüística.


Àmbit de Projecció
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes