Vetllada literària i musical amb Jaume Cabré a Rubí

CNL de Terrassa i Rubí

Ús professional

Jaume Cabré va parlar del seu recull de contes Viatge d’hivern al SLC de Rubí acompanyat d’un baríton i d’una pianista que van interpretar una tria de lieder del cicle Winterreise de Franz Schubert

Amb suport de la Institució de les Lletres Catalanes i amb la col·laboració de l'Escola de Música i de la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, el baríton Germán de la Riva i la pianista Laura Taulé van acompanyar Jaume Cabré en la tertúlia literària, que va organitzar el SLC dijous al vespre, per parlar del seu recull de contes Viatge d’hivern.

La paraula i la música es van anar encadenant sense interrupcions d’aplaudiments i uns 90 assistents van poder anar seguint la lletra dels lieder, sobre textos de Wilhelm Müller, gràcies a la inestimable contribució de Jordi Llovet que en va fer la traducció.

Aquest acte està emmarcat dins de les activitats complementàries del centre per als blocs dels cursos intermedis, de suficiència i el superior. A més de l’alumnat que hi va assistir, l’acte es va difondre a través del programa de Sant Jordi 2008 que edita el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Rubí.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?