25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 25 d'abril de 2008

Alumnes de tots els nivells i membres del programa de Voluntariat per la Llengua, els protagonistes de Sant Jordi

Els actes de Sant Jordi, organitzats pel CNL del Maresme, van començar el dissabte 19 d'abril, a la plaça de la Muralla. Alguns alumnes nouvinguts ens van explicar històries, llegendes, van cantar cançons... dels seus països d'origen. L'acte es va organitzar conjuntament amb Actua.

El dimecres 23, dia de Sant Jordi, els voluntaris per la llengua, alumnes del CNL del Maresme, alumnes de l'Aula de Teatre de l'Ajuntament de Mataró i algunes personalitats de la ciutat van llegir fragments de La plaça del Diamant, per commemorar el centenari del naixement de Mercè Rodoreda. La lectura, que va durar des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, es  va fer a la plaça de Santa Anna de Mataró al plató que Mataró Ràdio tenia muntat per celebar la diada. La lectura es va organitzar conjuntament amb Mataró Ràdio i el Col·lectiu de Músics del Maresme.

Alumnes de tots els nivells i membres del programa de Voluntariat per la Llengua, els protagonistes de Sant Jordi

L'alcalde de Mataró, voluntaris per la llengua, locutors de Mataró Ràdio, alumnes del CNL i de l'Aula de teatre van participar en la lectura de La plaça del Diamant.

.
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes