25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 29 de gener de 2015

Tertúlia sobre 'Romeo i Julieta' al Club de Lectura Fàcil de Tortosa

El Club de Lectura Fàcil de Tortosa ha fet la tertúlia del mes de gener

Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dijous dia 29 de gener, a les 17.00 h, va tindre lloc la lectura en veu alta i la tertúlia sobre la famosa obra de Shakespeare Romeo i Julieta.

Tertúlia sobre 'Romeo i Julieta' al Club de Lectura Fàcil de Tortosa

Un moment de la tertúlia sobre el llibre a la sala de lectura de la Biblioteca

Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dijous dia 29 de gener, a les 17.00 h, va tindre lloc la lectura en veu alta i la tertúlia sobre la famosa obra de Shakespeare Romeo i Julieta, en la versió adaptada a lectura fàcil de l'editorial Castellnou, col·lecció Kalafat. L'activitat va tenir lloc a la sala de lectura de la Biblioteca Marcel·lí Domingo i hi van assistir membres del Voluntariat per la llengua i alumnes dels cursos de català per a adults.

Justament, un 29 de gener del 1597 va ser quan es va publicar aquesta tragèdia teatral en vers a Anglaterra, tot i que l'argument es refereix a la Itàlia medieval. Concretament, la trama es desenvolupa a la ciutat de Verona i aquesta història ha esdevingut una de les obres més conegudes i divulgades de la literatura occidental. 


Ester Martí Accensi

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes