25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 28 de gener de 2015

Aquest divendres s'estrena en català 'Capità Harlock'

El film d'anime Capità Harlock arriba en català a la gran pantalla aquest divendres, 30 de gener, doblat al català amb el suport del Departament de Cultura a través de de la Direcció General de Política Lingüística.

Aquest divendres s'estrena en català 'Capità Harlock'

La pel·lícula, dirigida per Shinji Aramaki, es basa en el manga del mateix títol obra de Leiji Matsomoto. Els estudis Toei Animation en van fer una adaptació televisiva que es va emetre per TV3 l'any 1985 i que ha estat reposada en diverses ocasions al canal K3.

L'acció de Capità Harlock se situa l'any 2977, quan 500 mil milions d'essers humans, descendents dels exiliats de la Terra tenen plans de tornar a la que consideren la seva llar. La Terra està controlada per la Coalició Gaia, un govern corrupte que governa la raça humana establerta en diferents galàxies. L'única esperança de la humanitat és Harlock, el capità del creuer de batalla Arcàdia. Gaia exigeix la mort de Harlock i planeja infiltrar algú a la nau per acabar amb la persona que s'interposa en els seus plans per controlar l'univers.

A data d'avui, l'estrena està confirmada a les sales següents: Ocine Blanes (Blanes); Cinemes Albèniz Centre (Girona); Multicines Bages (Manresa); Cines Imperial (Sabadell); Odeón Multicines Girona (Salt); Ocine Tarragona - Les Gavarres (Tarragona); Cinesa Parc Vallès (Terrassa).

Més informació sobre les estrenes a: http://www.gencat.cat/llengua/cinema

Materials en alta resolució a: http://www.gencat.cat/llengua/descarrega/descarrega


Departament de Cultura

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes