25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 23 d'abril de 2008

Els ST de Justícia de Tarragona s'afegeixen al programa de "Voluntariat per la llengua" del Consorci

Justícia ha signat un conveni amb els CNL de Tarragona i de Reus

Ramon Gutiérrez, director dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona, i Rosa Rossell i Empar Pont, presidentes del Consell de Centre, respectivament, del CNL de Tarragona i de l'Àrea de Reus, van signar el dia 22 d'abril un conveni d'adhesió dels primers al programa de "Voluntariat per la llengua" del Consorci per a la Normalització Lingüística.
Els ST de Justícia de Tarragona s'afegeixen al programa de

La firma del conveni es va fer a la seu del Departament de Justícia a Tarragona

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, va presidir l'acte, que va tenir lloc a la seu dels ST de Justícia a Tarragona.

L'objectiu de l'adhesió de Justícia al programa del Voluntariat és aplicar els mateixos criteris i beneficis que regeixen al CPNL per a la formació de parelles lingüístiques: emplenar fitxes d'inscripció (per facilitar la combinació de voluntaris i aprenents), figurar a la base de dades del programa del Consorci, participar a les activitats culturals i complementàries que organitza el CNL de Tarragona, etc.

   Parelles de Justícia


La particularitat, en aquest cas, és que les parelles es formen entre els diferents col·lectius que treballen als ST, a l'Administració de Justícia i al Centre Penitenciari de Tarragona. El fet d'adherir-se al programa del Voluntariat del CPNL també comporta, per al personal de Justícia, assegurar-se que no es quedaran sense parella i que tindran el suport tècnic i material dels dinamitzadors del Voluntariat dels CNL implicats.

La firma d'aquest conveni arriba després d'una primera experiència pilot que es va fer durant l'any 2007 entre els alumnes dels cursos de llengua catalana  de l'Administració de Justícia de Tarragona. L'èxit de la iniciativa ha comportat que ara s'estengui a tot el personal del Departament de Justícia de Tarragona i de Reus.

CNL de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes