25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 14 de gener de 2015

Trenta-tres aturats de Tortosa i el Montsià aprenen català amb el programa Aprèn.cat

Un total de 33 persones en atur de la ciutat de Tortosa i de la comarca del Montsià assisteixen a cursos de català impartits pel Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) en el marc del programa Aprèn.cat, del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Trenta-tres aturats de Tortosa i el Montsià aprenen català amb el programa Aprèn.cat

Els cursos es van iniciar el dia 12 de gener a les ciutats d'Amposta i Tortosa. En el primer cas es tracta d'un curs de nivell bàsic 1, amb una inscripció de 14 alumnes, mentre que a Tortosa té lloc un curs de nivell bàsic 1, amb 19 inscrits. Són cursos intensius, de 45 hores de durada, que s'imparteixen de dilluns a divendres en sessions de dos i tres hores, respectivament.

Durant el curs 2014/2015 s'organitzaran a Amposta i Tortosa quatre cursos del programa Aprèn.cat, adreçats a persones aturades amb pocs o nuls coneixements de català derivades per les oficines de Treball de la Generalitat (OTG). 

El primer curs dels previstos, de nivell inicial, ja es va impartir a Amposta, concretament al Consell Comarcal del Montsià, entre el 17 de novembre i el 19 de desembre de 2014, amb l'assistència de 13 persones.

El programa es tancarà amb un curs de nivell bàsic 1 que tindrà lloc a Tortosa, a la seu del CNLTE, del 2 al 20 de febrer, de dilluns a divendres, de 9.00 h a 12.00 h.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes