25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 24 d'abril de 2006

Tortosa balla amb el hip-hop de la Queta

La campanya Dóna corda al català va animar la festa de Sant Jordi de Tortosa amb un taller de hip-hop adreçat als més joves de la ciutat. 

Tortosa balla amb el hip-hop de la Queta

Hip-hop a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa.

En el marc de la campanya Dóna corda al català, la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat i el Consorci per a la Normalització Lingüística van organitzar un acte a la ciutat de Tortosa adreçat especialment a la població jove. Es tracta d'un taller de hip-hop, que va tindre lloc a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda, a la plaça d'Espanya, davant de l'Ajuntament de la ciutat. Durant la jornada es van fer demostracions de ball i es va oferir la possibilitat a tots els jóvens presents d'aprendre a ballar hip-hop.
La campanya Dóna corda al català, que enguany difon el lema El català va amb tu, té per objectiu fomentar els usos interpersonals i informals de la llengua catalana, i va adreçada principalment als jóvens d’entre 15 i 29 anys que tenen coneixements de català. Es dirigix tant als que el
consideren la seua llengua pròpia com als que l’han après com a segona llengua, sigui o no la seua llengua habitual. La campanya vol potenciar els valors del català com a llengua útil, que obre portes, que facilita les coses: des de l’èxit professional a les relacions personals, la possibilitat de fer amics o conèixer gent. També es pretén vincular els jóvens amb la llengua catalana i incrementar la seua percepció del català com una llengua que servix per a les activitats d’oci.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes