25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 10 de desembre de 2014

La presidenta del Parlament rep els alumnes del Curs de Llengua i Entorn de Salt

El proppassat divendres 5 de desembre, la presidenta, Núria de Gispert, va rebre al despatx d'audiències els alumnes del curs de Llengua i Entorn que organitza l'Oficina de Català de Salt del Consorci per a la Normalització Lingüística, dins del Programa de Reincorporació al Treball de la Direcció General d'Immigració, que porta a terme l'entitat El Casal dels Infants.

La presidenta del Parlament rep els alumnes del Curs de Llengua i Entorn de Salt

Al despatx d'audiències amb la presidenta, Núria de Dispert

13 alumnes del curs van anar al Parlament acompanayts del seu formador, Taras Compta; el cap de formació del Casal dels Infants, José Roldan, i la responsable del Consorci per a la Normalització Lingüística a Salt, Esther Alemany.

Els alumnes van poder fer una visita guiada al saló de sessions i altres espais del Parlament i finalment van ser atesos al despatx d'audiències per la presidenta, Núria de Gispert.

La visita s'emmarcava en el Curs de Llengua i Entorn que organitza el CPNL a Salt dins el Programa de Reincorporació al Treball de la Direcció General d'Immigració que es porta a terme amb el Casal dels Infants; curs que té com a finalitat donar a conèixer als joves l'entorn cultural, social i institucional del país, a part de millorar i aprofundir en el coneixement del català.


Oficina de Català

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes