25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 27 de novembre de 2014

Tertúlia sobre el llibre 'Trampa de foc', de Núria Martí Constans

Alumnes i membres del Voluntariat per la llengua llegeixen i parlen sobre el llibre

Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dijous 27 de novembre, a les 17.00 h, va tenir lloc la tertúlia sobre el llibre Trampa de foc, de Núria Martí, amb la participació d'alumnes dels cursos de català i membres del Voluntariat per la llengua.

Tertúlia sobre el llibre 'Trampa de foc', de Núria Martí Constans

Un moment de la lectura en veu alta i la tertúlia a la Biblioteca

Hi van participar persones del Pakistan, de la República Dominicana, d'Andalusia, de França i de Catalunya. Es va explicar la història del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones Treballadores, que commemora els fets que van passar a la fàbrica tèxtil Triangle de Nova York, on van morir moltes dones que lluitaven pels seus drets al segle XIX. A partir de la lluita d'aquelles dones, moltes treballadores van aconseguir millores en les condicions de treball.

A més, davant de la proximitat de la celebració de Nadal, es va explicar la tradició del tió i es va repartir un full entre els i les assistents amb la lletra de les cançons tradicionals relacionades.

El proper llibre escollit per a la lectura és El Corsari Negre, d'aventures històriques i pirates del Carib. A partir del 9 de desembre estarà disponible per al préstec a la Biblioteca. La propera tertúlia serà el dijous 29 de gener, a les 17.00 h.


Ester Martí Accensi

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes