25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 18 d'abril de 2008

Cicle de trobades amb escriptors catalans

Des de l'inici del curs 2007-2008, els alumnes dels cursos de català del CNL de Barcelona són convidats a participar en trobades amb autors que escriuen en llengua catalana, en les quals aquests comparteixen una de les seves obres amb els seus lectors.

Les trobades es fan en col·laboració amb altres entitats i són obertes a la població en general. És a dir, no són exclusives per als alumnes del CNL. Per tant, no es tracta d’una activat del tipus “l’autor a l’aula”, per a un sol grup classe, i tampoc no és una conferència. Més aviat és una tertúlia amb l’autor. Per això és important portar preparada alguna pregunta sobre l’obra, per dinamitzar la tertúlia.

En funció del llibre triat, la trobada té els alumnes d’un determinat nivell d’aprenentatge com a destinataris preferents.

Els objectius de les trobades amb l'autor són:
fomentar la lectura, guanyar fluïdesa lectora i coneixements de llengua, divulgar la literatura catalana contemporània i fidelitzar els alumnes mitjançant una activitat d’ensenyament complementària a les activitats de l’aula.

Properes trobades

Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes