25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 16 d'abril de 2008

El CNL del Maresme i l’Ajuntament de Premià de Dalt han signat un acord per promoure el programa Voluntariat per la llengua

El Centre de Normalització Lingüística del Maresme i l’Ajuntament de Premià de Dalt han signat, el dilluns 14 d’abril, un acord de col·laboració per promoure el programa Voluntariat per la llengua a Premià de Dalt.
El CNL del Maresme i l’Ajuntament de Premià de Dalt han signat un acord per promoure el programa Voluntariat per la llengua

L'alcalde de Premià de Dalt es va mostrar molt satisfet de col·laborar a impulsar el programa

L’acord fomenta i facilita l’accés de les persones que participen en el programa Voluntariat per la llengua en les activitats culturals que organitzi el Servei de Cultura de l’Ajuntament. Concretament, posa a la seva disposició 10 entrades per a cada acte que organitzi.
 
Tant l’alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda, com el regidor de Cultura, Sebastià Pujol, van mostrar-se disposats a impulsar el creixement de les parelles lingüístiques en aquesta població, i a difondre el coneixement del programa des de la Biblioteca Municipal i des de les associacions cíviques i culturals de Premià de Dalt.
 
A més de l’Ajuntament de Premià de Dalt, l’Ajuntament de Mataró, a través del Patronat Municipal de Cultura, signarà properament un acord que propicia que voluntaris i aprenents accedeixin amb facilitats a les activitats que es fan al Teatre Monumental.
 
Els participants en el programa Voluntariat per la llengua poden accedir a aquestes activitats amb la presentació d’un carnet que els identifica com a voluntaris o aprenents.
 


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes