25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 25 de novembre de 2014

La primera experiència Xatcat a Olot ha deixat una bona impressió

S'ha fet durant un mes i mig a l'espai L'Ideal

Del 21 d'octubre al 24 de novembre, ha tingut lloc a Olot el Xatcat, un curs que combina lleure i llengua adreçat a nois i noies que no tenen el català com a llengua familiar.

El Xatcat.Olot ha seguit la fórmula de càpsules, és a dir, sessions independents, cadascuna de les quals ha estat conduïda per un expert i en què s'ha treballat un tema concret.

La primera experiència Xatcat a Olot ha deixat una bona impressió

Aquesta experiència s'ha tirat endavant gràcies al treball en xarxa de l'Institut Municipal d'Educació i Joventut de l'Ajuntament d'Olot, l'espai per a joves L'Ideal i els centres educatius de la ciutat.

Hi han passat 15 joves que han valorat bé l'experiència, i s'ha creat un blog que recull totes les sessions Xatcat.Olot.

Aquest projecte es va portar a terme el 2013, al Centre de Normalització de Barcelona, delegació de Sant Andreu, en col·laboració amb el Centre Garcilaso, i ara s'ha portat a Olot, on també ha resultat una activitat positiva i útil, tant des d'un punt de vista d'aprenentatge de llengua com d'interrelació entre aquests joves.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes