25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 15 d'abril de 2008

La visita a la Tarragona romana va sorprendre els qui la coneixien i els qui no

Voluntaris i aprenents del Maresme van assistir a una trobada amb els seus homòlegs de Tarragona

Dissabte al matí un autocar ple de persones que participen en el programa Voluntariat per la llengua amb familiars i amics sortia des de Mataró cap a Tarragona. L’objectiu era compartir experiències amb les persones que formen part del programa a les terres de Tarragona, a més de visitar la Tarragona romana (Patrimoni de la Humanitat des de l’any 2000).
La visita a la Tarragona romana va sorprendre els qui la coneixien i els qui no

Voluntaris i aprenents van travessar l'aqüeducte romà de Tarragona

Davant de la maqueta de la Tarragona romana, la regidora de l’Ajuntament de Tarragona Carme Crespo, va fer la recepció oficial i va encoratjar voluntaris i aprenents a seguir endavant amb la feina de consolidació del català que porten a terme. La visita turística va continuar per les muralles, el pretori i la capçalera del circ, fins arribar a l'amfiteatre.
L’obligada visita al balcó del Mediterrani va tancar el recorregut del matí. Al migdia un dinar a la Ciutat de Repòs i de Vacances de Tarragona va propiciar l’intercanvi d’experiències entre voluntaris i aprenents.
La sortida a Tarragona es va tancar amb la visita al monumental aqüeducte de les Ferreres, conegut popularment pel Pont del Diable.
L’autocar tornava a Mataró a les 7 del vespre, amb la satisfacció per part de tothom per la coneixences tarragonines que hi van fer i per la soprenent visita a la Tarragona romana.
Voluntaris i aprenents de Tarragona tenen previst visitar el Maresme el curs que ve.
 
Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes