25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 14 d'abril de 2008

Voluntaris i aprenents mataronins descobreixen Tàrraco

Uns quants voluntaris i aprenents locals els van acompanyar tot el dia

Entre voluntaris i aprenents, 55 mataronins van descobrir Tàrraco en la seva visita d'intercanvi que van fer dissabte, 12 d'abril, acompanyats d'uns quants tarragonins que participen al programa de "Voluntariat per la llengua" amb el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona.
Voluntaris i aprenents mataronins descobreixen Tàrraco

Visita obligada a l'estàtua d'August, al Passeig Arqueològic de Tarragona

La regidora Carme Crespo, en representació de l'Ajuntament de Tarragona, va rebre els visitants a la Volta del Pallol, davant la maqueta de Tàrraco, a quarts d'onze del matí, i els va regalar uns lots de benvinguda, oferts pel Patronat Municipal de Turisme.

El guia proporcionat per l'Ajuntament va iniciar la visita guiada a la Tarragona romana explicant la maqueta, i va continuar pel Passeig Arqueològic (popularment, les muralles), el Pretori i la Capçalera del Circ, fins a arribar, al final de recorregut, a l'Amfiteatre.

Després d'un dinar de germanor, amb bufet per a tothom a la Ciutat del Repòs i de Vacances, la visita del grup de Mataró va concloure a l'aqüeducte de les Ferreres (Pont del Diable), on els qui van voler van poder recórrer el canaló superior del pont, de costat a costat.

SLC de Tarragona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes