25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 14 de novembre de 2014

El CNL de l'Àrea de Reus organitza un any més cursos del programa Aprèn.cat del SOC

Adreçats a persones aturades, se'n faran dos a Reus i dos a Cambrils.

El CNL de l'Àrea de Reus organitza un any més cursos del programa Aprèn.cat del SOC

El grup d'alumnes del B1 de Reus

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) organitza a Reus i a Cambrils quatre nous cursos de nivell Bàsic 1 i Bàsic 2  intensius que s'adrecen a persones aturades amb pocs o nuls coneixements de català derivades per l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG).

Aquests cursos són  fruit de la col·laboració iniciada l'any 2011 entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

A Reus aquest mes ha començat amb 23 inscrits un Bàsic 1, amb classes de dilluns a divendres de 9 a 12 h. A continuació es farà un Bàsic 2 en aquest mateix horari. Hi assisteixen alumnes nascuts a l'Equador, Colòmbia, la República Dominicana, Bulgària, Rússia, el Marroc, el Senegal, l'Estat espanyol (Andalusia i Navarra) i dues persones nascudes a Reus.

En el cas de Cambrils, el Bàsic 1 es farà al gener i el Bàsic 2 al febrer. Les classes seran de dilluns a divendres de 9.30 a 12.30 h.

Les persones aturades que estiguin interessades en els cursos es poden adreçar a l'OTG de Reus o de Cambrils segons el cas per fer la derivació al CNL.

En concret, mitjançant aquest programa anomenat Aprèn.cat, a Reus i a Cambrils s'han format ja 340 persones i s'han dut a terme, fins ara, un total de 16 cursos intensius de 45 hores.

El CNL iniciarà els dies 7, 8 i 9 de gener les inscripcions per a nous cursos generals a Reus, i al febrer es faran les matrícules per als de  Cambrils.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes