25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 10 d'abril de 2008

La Unió de Botiguers de Mataró potenciarà l’ús del català entre els seus associats

La UBM i el Centre de Normalització Lingüística del Maresme signen un acord de col·laboració en el programa Voluntariat per la llengua

El Centre de Normalització Lingüística del Maresme i la Unió de Botiguers de Mataró van signar ahir un conveni per promoure l’ús de la llengua catalana com a llengua pròpia i oficial de Catalunya. En representació de la Unió de Botiguers de Mataró, va signar el document el president, Salvador Floriach, i per part del CNL del Maresme, el president del Consell de Centre, Francesc Teixidó.
La Unió de Botiguers de Mataró potenciarà l’ús del català entre els seus associats

Francesc Teixidó i Salvador Floriach van signar els documents

Les dues entitats van coincidir en la importància d’oferir recursos als associats de la Unió de Botiguers per a l’ús del català, tant en la retolació dels seus comerços com en l’atenció al públic.
 
La UBM i el CNL del Maresme també van signar un acord de col·laboració per promoure la xarxa d’establiments col·laboradors en el marc del programa Voluntariat per la llengua. Els establiments col·laboradors garanteixen que les persones que hi vagin trobin facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat, pel fet de ser aprenents del programa Voluntariat per la llengua. A Mataró, hi ha 19 botigues que ja han subscrit aquest acord, i en tot el Maresme són 41 els establiments adherits a la campanya.
 
A la comarca del Maresme, l’any passat van participar en el programa Voluntariat per la llengua 197 persones voluntàries i 192 d’aprenentes. En total, es van formalitzar 167 parelles.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes