25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 11 de novembre de 2014

Taller de jocs en família a Sant Martí

El passat dissabte 8 de novembre a les 11 h una quinzena de famílies es van acostar a la parada de jocs que va organitzar l'establiment Pedra Paper Tisora del Poblenou, amb la col·laboració de la delegació de Sant Martí.

Taller de jocs en família a Sant Martí

Un moment del taller

Durant dues hores, petits i grans van gaudir dissabte d'aquest taller en què van poder tastar jocs com ara el "Cosim i juguem" i "El Nan casteller", a banda de conèixer l'ampli ventall de jocs i joguines que ofereix Pedra Paper Tisora, establiment adherit a la campanya "I tu, juges en català?" des de l'any 2012.

Des d'APunt es va oferir un taller especial de "Cosir i jugar" per a tots els públics (a partir de 2 anys). És una activitat que proposa estimular la creativitat, la motricitat, la concentració, l'autoestima i l'autonomia dels petits. Les talleristes van animar els participants a crear la seva pròpia obra a partir d'unes làmines amb múltiples possibilitats en funció de l'edat, i en acabar tots van poder emportar-se-la a casa seva.

APunt és una empresa de Barcelona dedicada a la fabricació artesanal de joguines i productes per a nens, que té especial cura a oferir un producte de proximitat, amb valors pedagògics i vetlla també per l'etiquetatge en català.


Delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes