25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 6 de novembre de 2014

Sessió sobre llenguatge igualitari per al personal de l'Ajuntament de Roquetes

El dia 5 de novembre va tindre lloc, a l'Ajuntament de Roquetes, una sessió de formació teoricopràctica sobre llenguatge administratiu igualitari, impartida per personal tècnic del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Sessió sobre llenguatge igualitari per al personal de l'Ajuntament de Roquetes

Un moment de la sessió de formació a l'Ajuntament de Roquetes

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), a través de l'Ajuntament de Roquetes, va impartir una sessió sobre llenguatge administratiu igualitari per al personal del mateix Ajuntament. A l'acció formativa hi van assistir una trentena de persones.

Va ser una sessió teoricopràctica, d'una hora de durada, basada en els continguts de la Guia d'usos no sexistes de la llengua en els textos de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Es va fer una presentació amb recursos, fórmules, exemples i es van treballar casos pràctics per tal que el personal de l'Ajuntament prengués consciència de les causes i l'origen d'una llengua sexista i per tal de facilitar-los eines i recursos per poder avançar en l'aplicació d'un llenguatge que s'adapti a les necessitats de la societat i alhora que abandoni qualsevol ús discriminatori, sexista o androcèntric.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes