25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 30 d'octubre de 2014

'Voluntariat en conversa', un espai de trobada, lectura i activitats en català a Tortosa

L'activitat té lloc els dijous a les 5 de la tarda fins al 18 de desembre

El dijous dia 30 d'octubre, de 17.00 h a 18.30 h, va tindre lloc la primera sessió del Voluntariat en conversa al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre, a Tortosa, amb l'assistència de 14 persones. Es tracta d'un espai de trobada, conversa, lectura i activitats en català per als participants al programa Voluntariat per la llengua.

'Voluntariat en conversa', un espai de trobada, lectura i activitats en català a Tortosa

Un moment del Voluntariat en conversa

L'objectiu d'aquestes sessions és ampliar l'abast del programa de voluntariat lingüístic a les Terres de l'Ebre oferint als participants l'oportunitat de fer trobades grupals entre voluntaris i aprenents, complementades amb activitats diverses, com ara lectures, visites a exposicions i a actes culturals, debats, etc.

En aquest horari, els participants llegeixen, parlen, fan jocs de llengua i activitats socioculturals tots junts: voluntaris i aprenents, persones catalanoparlants i nouvingudes. És una activitat gratuïta i oberta i, durant aquest trimestre es portarà a terme tots els dijous del 30 d'octubre al 18 de desembre inclusivament, de 17.00 h a 18.30 h.

El Voluntariat en conversa va començar el dijous 30 d'octubre amb una activitat sobre la tradició de la Castanyada, amb una recepta de panellets, un conte mandinga i diàleg, per als aprenents de nivell bàsic; i lectura fàcil i conversa amb els aprenents de nivell elemental.

Les persones interessades, tant catalanoparlants com aprenents de català, s'hi poden inscriure al telèfon 977 51 07 20 o per correu electrònic a emarti(ELIMINAR)@cpnl.cat.


Ester Martí Accensi
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes