25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 10 d'octubre de 2014

Sessions de reforç d’ortografia i expressió escrita a Móra d’Ebre

El Servei Comarcal de la Ribera d'Ebre ofereix durant aquest trimestre deu sessions de reforç d'ortografia i expressió escrita en llengua catalana, que s'impartiran en un format presencial de dues hores i mitja durant deu setmanes. Les classes estan obertes al públic general i de moment compten amb 19 inscrits.

Sessions de reforç d’ortografia i expressió escrita a Móra d’Ebre

Alguns dels assistents a les sessions de reforç d’ortografia, durant un exercici de classe treballat en grup.

En les sessions es tractaran qüestions gramaticals, com ara l'ortografia vocàlica (diftongs, accentuació, dièresi, apostrofació...), l'ortografia consonàntica (fricatives i grups africats palatals, oclusives, sibilants, ròtiques, laterals, nasals...), la morfologia verbal, els pronoms febles, els connectors i els relatius..., i es donaran pautes per millorar l'expressió escrita, treballant la puntuació i els formats de sol·licitud, carta formal i article d'opinió.

Les classes estan especialment dirigides al públic general que vol reforçar el seu català sense fer cap curs oficial, que vol obtenir un certificat de català per lliure, que treballa en tasques administratives o que vol millorar l'expressió escrita i la qualitat lingüística dels seus textos, encara que també són recomanables per a l'alumnat dels cursos de català que necessita millorar l'ortografia, i de moment compten amb 19 inscrits.

Aquestes deu sessions de reforç d'ortografia i expressió escrita en llengua catalana es duran a terme a Móra d'Ebre durant aquest trimestre, d'octubre a desembre, tot i que pot ser que repeteixi el format més endavant. Les classes les imparteix la tècnica i professora de tots els nivells del Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre, Montsant Aymat, el dimarts, de les 18.30 h a les 21 h.


Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes