25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 18 d'abril de 2006

L'Ajuntament de Tortosa presidix el Centre de Normalització Lingüística

El regidor Sisco Lahosa, nou president.

El regidor de l'Ajuntament de Tortosa, Sisco Lahosa i Miralles, és el nou president del Consell del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), òrgan de direcció dels serveis de català del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) existents a les Terres de l'Ebre

En la reunió ordinària del Consell del CNLTE que ha tingut lloc aquest matí al Palau Oliver de Boteller de Tortosa, Lahosa ha sigut nomenat president d'aquest organisme en substitució de Joan-Josep Duran i Miró, conseller del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

El Consell del CNLTE està integrat per representants dels departaments de Presidència i Educació de la Generalitat, dels quatre consells comarcals de les Terres de l'Ebre, de l'Ajuntament de Tortosa i d'Òmnium Cultural, aquest darrer amb veu però sense vot. Els diferents ens locals representats Consell del CNL TE assumixen la presidència en torns rotatoris d'un any de durada.


A banda de l'elecció del nou president, el Consell del CNLTE ha aprovat la memòria d'activitats de l'any 2005, el projecte d'actuacions de l'exercici 2006 i el Pla d'acolliment lingüístic de les Terres de l'Ebre de 2006.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes