25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 3 d'abril de 2008

El "Voluntariat per la llengua" arriba a la desena edició a Tarragona

Per celebrar la fita, des del SLC s'han preparat diverses activitats noves i inusuals

El programa del "Voluntariat per la llengua" arriba a la desena edició a Tarragona amb la presentació de parelles (48) i trios (4) que s'ha fet a la sala d'actes de l'Antiga Audiència la tarda del dia 2 d'abril.
El

Al final de la presentació d'aquesta temporada, els assistents a l'acte es van fer una foto de grup

Per donar una mica de rellevància a la fita de les deu edicions, des de l'àrea de Dinamització s'han programat una sèrie d'activitats culturals i lúdiques (vegeu-ne l'agenda en aquest mateix web) per als mesos d'abril i maig que inclouen novetats com la trobada d'intercanvi entre Voluntariat de Mataró i de Tarragona i una xerrada molt mediàtica sobre caçadors de paraules.

   Sant Jordi


Pels volts de Sant Jordi també hi haurà un parell d'aquestes novetats. La primera serà el sorteig de dues entrades per a un espectacle en català de la temporada de primavera municipal, els números del qual es repartiran durant el dia de Sant Jordi i el sorteig es farà una setmana més tard, dins del programa de ràdio 1/4 de català (Tarragona Ràdio). I la segona, també per Sant Jordi, ja que una parella del Voluntariat serà entrevistada a Tarragona Ràdio, des del seu estand a la Rambla Nova, durant la diada.

En l'acte de presentació de parelles, la directora del CNL de Tarragona, Rosa M. Ibarz, va explicar les directrius del programa, i el tècnic responsable del Voluntariat a Tarragona va explicar les activitats programades i el material de suport que es va repartir:  Vocabulari en imatges, Comencem a parlar (llibret + CD, nou d'aquesta edició), Jocs de paraules i passatemps 3, un punt de llibre nou del Voluntariat i un full amb el resum d'activitats —consultables al nostre web— i el targetó publicitari de l'exposició "La llengua en l'etiquetatge de les grans marques", que ocuparà l'entrada de l'Antiga Audiència entre el 14 d'abril i el 4 de maig.

   Aprenents de disset països


En aquest nova edició del "Voluntariat per la llengua" una cinquantena dels aprenents i voluntaris repeteixen —encara que no necessàriament amb la mateixa parella. Pel que fa als països de procedència dels aprenents. aquest camí arriben a disset i n'hi ha alguns de nous: Itàlia, Mèxic, França, el Brasil, Romania, Algèria, Xile, l'Argentina, el Perú, Colòmbia, Rússia, Alemanya, l'Equador, Anglaterra, Dinamarca, Guinea Equatorial i Espanya.


SLC de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes