25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 2 d'abril de 2008

Els alumnes de català de Cunit fan una visita guiada per les places noves del poble

Aquesta activitat de coneixement de l'entorn s'ha fet el 31 de març

Els alumnes dels cursos de català per a adults de Cunit (Baix Penedès) van participar, el dilluns 31 de març al matí, en una sortida per conèixer les noves places de Cunit.
Els alumnes de català de Cunit fan una visita guiada per les places noves del poble Aquesta sortida, organitzada per la Regidoria de Polítiques per a la Igualtat de l'Ajuntament de Cunit i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), forma part de les activitats de coneixement de l'entorn que s'organitzen al municipi.

Amb aquesta acció es pretén que les persones que arriben al municipi coneguin d'una manera directa l'entorn més proper, i també establir lligams amb associacions i grups del municipi, com ara els membres de la Societat d’Avis de Sant Sebastià, que van actuar de guies de la sortida.

La passejada va durar dues hores i va ser guiada per dos cunitencs que anaven explicant la història de cada indret. El recorregut de la visita va passar per la plaça de la Vila, la plaça de Jaume Vidal, la plaça Campoamor, la Biblioteca Marta Mata i l'Escola de Formació Dolors Paul, els Jardins Satorre Pago, la rambla Prat i el pas soterrat del carrer de les Sorres, i tornada a l'Escola d'Adults.

En total, hi van participar 15 alumnes, totes dones, que van valorar molt positivament aquesta iniciativa.


SCC Baix Penedès
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes