25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 31 de març de 2008

Matthew Tree obre la vuitena temporada del Voluntariat lingüistic al Vendrell

La presentació de les 27 parelles d'aquesta edició es va fer el 26 de març

L'estrena de la vuitena edició del Voluntariat lingüístic al Vendrell, el dia 26 de març, al Centre Cívic L'Estació, va comptar amb la participació de l'escriptor Matthew Tree, que va parlar sobre "Com obtenir un passaport català". Abans de la conferència es va fer la presentació de les 27 parelles que participen en aquesta edició.
Matthew Tree obre la vuitena temporada del Voluntariat lingüistic al Vendrell

L'alcalde del Vendrell, Benet Jané, va presidir i cloure l'acte

Els aprenents d'aquesta vuitena temporada del Voluntariat lingüístic (VxL) al Vendrell són de l'Europa del sud-est, de l'Amèrica llatina, una magribina, una italiana, persones de la resta de l'Estat i, evidentment, també de Catalunya. Aquesta edició s'acabarà durant la primera quinzena de juny.

A la presentació de les noves parelles lingüístiques, que va ser prèvia a la xerrada de Matthew Tree, als aprenents se'ls va lliurar una llibreta de VxL, unes Orientacions per als aprenents, un exemplar de Contes per parlar, un punt de llibre de la Queta, uns passatemps i un pin de VxL. Els materials que es van lliurar als voluntaris van ser similars: una llibreta de VxL, unes Orientacions per als voluntaris, un buf de la Queta, un punt de llibre i uns passatemps.


OLC del Vendrell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes