25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 28 de març de 2008

Voluntaris i aprenents del Maresme assisteixen a la gravació del 'Bocamoll'

Els programes s'emetran a mitjan mes d'abril

Voluntaris i aprenents de la comarca del Maresme van participar com a públic en el programa Bocamoll de TV3. En total van ser 42 les persones que van poder ocupar els seients de l'estudi de Mediapro de Cornellà on es grava el programa.
Voluntaris i aprenents del Maresme assisteixen a la gravació del 'Bocamoll'

Assistir a la gravació d'un programa com el 'Bocamoll' depara sorpreses agradables

Les persones que van participar en la gravació dels dos episodis del Bocamoll dimarts passat van sortir del plató havent conegut alguna paraula més del català, i alhora havent après com s'elabora un programa com aquest. La reacció del públic és molt important per marcar l'encert o l'errada dels participants, de manera que fins i tot sabien abans que els mateixos concursants si havien guanyat la prova final o no per poder fer un oooh ben llarg o per aplaudir generosament.
En total van ser tres hores de gravació, amb una interrupció entre programa i programa. L'amenitat del format programa i el tracte que van tenir de les persones que el tiren endavant van fer que aquestes tres hores es fessin curtes. 
El conductor del programa el Bocamoll és el mataroní Espartac Peran, que l'any passat va protagonitzar l'inici de les xerrades caminades Salut i llengua.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes