25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 18 de setembre de 2014

Obert el període d'inscripcions als cursos de català presencials del Consell Comarcal del Montsià

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), a través del Servei Comarcal de Català del Montsià, ha obert el termini d'inscripcions als cursos de català presencials que s'impartiran a la seu del Consell Comarcal del Montsià durant el present trimestre.

Obert el període d'inscripcions als cursos de català presencials del Consell Comarcal del Montsià

L'oferta consisteix en l'organització d'un curs de català de nivell superior (C2), adreçat a persones que ja posseeixen el nivell de suficiència o equivalent i que volen millorar el seu nivell de llengua oral i escrita. És un curs presencial, de 90 hores de durada, que s'impartirà a l'aula del Consell Comarcal (pl. de Lluís Companys, s/n) els dilluns i els dimecres, de 17.45 h a 19.00 h, entre el 22 de setembre de 2014 i l'11 de juny de 2015. En acabar el curs l'alumnat farà l'examen oficial del nivell superior de llengua catalana.

A banda d'això, continuen obertes les inscripcions als cursos de català en línia, dels nivells intermedi i de suficiència, a través de la plataforma Parla.cat..

Altrament, el CNLTE organitza també un cursos de català de nivell inicial, de 45 h de durada, per a persones que no parlen català i que volen començar a aprendre'n. Les sessions tindran lloc a la mateixa aula, en horaris de matí (de dilluns a dijous, de 9.00 h a 10.30 h), i de tarda (dilluns i dimecres, de 15.00 h a 17.00 h), a partir del 22 de setembre.

Per a més informació i inscripcions, cal trucar al 977 70 43 71, al 977 44 44 27 o al 977 51 07 20. Les adreces electròniques terresdelebre@cpnl.cat i montsia@cpnl.cat també estan obertes per a rebre consultes.


 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes