25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 9 de setembre de 2014

Bona oferta de cinema en català a l'inici de temporada de CineBaix, de Sant Feliu de Llobregat

El divendres 5 de setembre l'Associació CineBaix va començar el que serà la seva  desena temporada

Bona oferta de cinema en català a l'inici de temporada de CineBaix, de Sant Feliu de Llobregat

A la programació del primer cap de setmana de CineBaix, hi trobem la pel·lícula d'animació estrenada aquest agost Operació cacauet, en versió doblada en català. L'esquirol Surly i el seu amic Buddy planegen donar el gran cop de la seva vida a una botiga de fruits secs. Pràcticament sense adonar-se'n, es veuen involucrats en l'atracament a un banc que planegen uns gàngsters.

Per al cap de setmana de l'11 al 15 de setembre, CineBaix programa Las vidas de Grace en versió doblada en català i també en versió original subtitulada en català. Grace treballa com a supervisora ​​en un centre d'acollida per a adolescents en situació de vulnerabilitat. Quan Jayden, una noia intel·ligent i rebel, ingressa al centre, Grace descobreix que no pot seguir donant l'esquena als problemes propis que arrossega des de la seva pròpia infantesa, que estan afectant tant la relació amb la seva parella com la seva vida laboral.

I el tercer cap de setmana de setembre, del 19 al 22, CineBaix ens oferirà el documental d'Isona Passola L'endemà. Respostes per a decidir, que just es va estrenar divendres passat. A més a més, a la sessió de nit (22 h) del divendres 19 hi assistirà la directora d'aquest documental, Isona Passola, amb qui podrem establir un debat. La gran majoria dels catalans volen exercir la llibertat i decidir si volen o no volen tenir un Estat propi. Certament un percentatge de la població té dubtes, interrogants substancials sobre com posicionar-se davant una consulta. L'endemà és una pel·lícula documental que vol aclarir els nombrosos dubtes dels indecisos. Vol analitzar la realitat des d'una mirada oberta, crítica i gens convencional. Des d'uns ulls que tinguin en compte les preocupacions quotidianes del conjunt dels catalans.

Els horaris de projecció i la resta de programació es poden consultar a www.cinebaix.cat.

Fruit del conveni signat entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i l'Associació CineBaix, l'alumnat dels cursos de català i el voluntariat per la llengua que vulguin veure aquestes pel·lícules a CineBaix, tindran entrada a preu reduït ensenyant el carnet corresponent.


CNL Roses
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes