25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 19 de març de 2008

Signat l'acord amb Ryanair per promoure el català en els seus serveis des de l'aeroport de Reus

La Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Reus, la Cambra de Comerç de Reus, i la companyia aèria Ryanair subscriuen aquest compromís

La Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Reus i la Cambra de Comerç de Reus, i la companyia aèria Ryanair es comprometen a promoure l’ús de la llengua catalana. Aquest compromís s’emmarca dins l’acord de cooperació per impulsar i desenvolupar mesures per a la promoció de la regió del Camp de Tarragona i la seva àrea d’influència i pel foment de la intermodalitat en l’àrea logística del Camp de Tarragona. L’acord estableix:

- L’ús del català per les instruccions donades als passatgers dels aparells que fan base a Reus (que s’incorpora així a les altres llengües usades per la companyia)
- El compromís que la seva pàgina web apareixerà en tot moment traduïda a la llengua catalana

La Generalitat, a través de la Secretaria de Política Lingüística oferirà el suport i l’assessorament que la companyia necessiti en matèria lingüística, per poder fer efectius els compromisos adquirits. Cal remarcar que no suposa cap contraprestació econòmica.

Ryanair i la Generalitat ja tenien un conveni en termes similars pel que fa a l’aeroport de Girona

El setembre de l’any passat, la Generalitat i Ryanair van signar a Girona un acord en virtut del qual la companyia es compromet a utilitzar normalment la llengua catalana, per a la qual cosa compta amb el suport de les eines lingüístiques i l’assessorament a través de la Secretaria de Política Lingüística.

Direcció General de Comunicació del Govern

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes