25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 12 de març de 2008

El Teatre del Centre P. Sant Vicenç s’adhereix al Voluntariat per la llengua

L’entitat sabadellenca apropa el teatre a les parelles lingüístiques
El Teatre del Centre P. Sant Vicenç s’adhereix al Voluntariat per la llengua El Teatre del Centre P. Sant Vicenç, la nova entitat adherida al programa Voluntariat per la llengua, ofereix a les parelles lingüístiques la possibilitat d’assistir a les representacions de la seva temporada anual. Els participants al Voluntariat per la llengua que ho desitgin poden recollir al Centre de Normalització el val 2x1 que els permetrà obtenir les entrades a les taquilles del teatre.

En aquest moments són dues les obres a les quals poden assistir les persones voluntàries i aprenentes que vulguin: Stand by, un text original sobre les vides de quatre personatges amb peces d’alguns musicals de Broadway, i La rateta que escombrava l’escaleta, el tradicional conte infantil amb cançons per fer gaudir a petits i grans.

El Grup de Teatre Centre P. Sant Vicenç està situat al barri de la Creu Alta de Sabadell, on disposa d’una sala teatral pròpia amb aforament de 243 espectadors. L’entitat està formada per uns 750 socis.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes