25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 6 de març de 2009

Nous acords de col·laboració per promoure el programa Voluntariat per la llengua a Sant Boi de Llobregat

La papereria Isart i la llibreria La Plana col·laboren amb el Voluntariat per la llengua

La papereria Isart i la llibreria La Plana ha signat un  acord de col·laboració amb el CNL Eramprunyà per promoure el programa Voluntariat per la llengua com a establiments col·laboradors.   

Nous acords de col·laboració per promoure el programa Voluntariat per la llengua a Sant Boi de Llobregat
El Servei Local de Català (SLC) de Sant Boi de Llobregat ha organitzat fins ara set edicions del programa Voluntariat per la llengua i compta amb la col·laboració de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany, Òmnium Cultural Baix Llobregat, la Fundació Marianao i l'associació Jaume I per a la difusió del programa.
També compta amb la col·laboració de diversos establiments comercials: Cibercafè Cal Ninyo, Cortinajes Puig, Estudi Sant Boi Molí Vell, Ferreteria Marex, Òptica Marianao, Terramar i Tot Natura. I a partir del mes d'abril compta amb la participació de la llibreria La Plana i la Papereria Isart.  Aquests establiments s'identifiquen amb un adhesiu i es comprometen a atendre en català les persones que participen en el programa amb la finalitat de crear  un espai on puguin practicar el català.
Els establiments comercials que desitgin adherir-se al programa Voluntariat per la llengua han de lliurar emplenada al SLC de Sant Boi de Llobregat la fitxa que adjuntem.   
Per a més informació no dubteu a posar-vos en contacte amb el SLC.

SLC de Sant Boi de Llobregat
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes