25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 6 de març de 2008

El CNL de Tarragona participa a la tercera jornada d'acolliment lingüístic

La directora i una tècnica hi han presentat l'experiència duta a terme al Baix Penedès

Una quinzena de tècnics del Centre de Normalització Lingúística de Tarragona han pres part a la "Tercera jornada de presentació de materials i experiències" relacionats amb l'acolliment lingüístic, que ha tingut lloc el dia 29 de febrer a les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona. La directora, Rosa M. Ibarz, i la tècnica Mar Pascual hi han presentat una comunicació sobre l'experiència duta a terme al Baix Penedès en matèria d'acolliment lingüístic.
El CNL de Tarragona participa a la tercera jornada d'acolliment lingüístic

Mar Pascual i Rosa M. Ibarz durant la seva comunicació

Aquestes jornades d'intercanvi d'experiències les organitza la Secretaria de Política Lingüística, amb la col·laboració de la Secretaria per a la Immigració i el Departament d'Educació. L'objectiu de la trobada d'enguany ha estat fer un pas endavant cap a les associacions i entitats que desenvolupen un treball comunitari.

Amb el títol "Actuacions d'acolliment lingüístic al Baix Penedès", Pascual i Ibarz han fet un repàs de l'experiència que actualment es du a terme en aquesta comarca, centrada a atendre els municipis petits en matèria d'acolliment lingüistic. A la comunicació presentada s'hi explica el procés previ d'argumentació i planificació del Pla d'acolliment i els quatre primers mesos de la seva aplicació, de setembre a desembre del 2007.

CNL de Tarragona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes