25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 5 de març de 2008

Presentació del programa Plats a la carta, a l'IES J. Bau

El Consorci per a la Normalització Lingüística i l'institut d'ensenyaments secundaris (IES) Joaquín Bau, de Tortosa, organitzen dos sessions de presentació de l'aplicació informàtica Plats a la carta.
Presentació del programa Plats a la carta, a l'IES J. Bau Les presentacionsvan van adreçades als alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de cuina que s'impartix en aquest centre educatiu. Plats a la carta és un programa informàtic en línia que permet l'elaboració de cartes i menús en català i altres idiomes als professionals de la restauració.

L’aplicació Plats a la carta oferix una base de dades de denominacions de menjars i begudes que consta de més de 2.000 registres i que progressivament es va ampliant en funció de les necessitats del sector. S’hi accedix des d’Internet i tota la informació relativa als establiments donats d’alta s’emmagatzema al servidor, cosa que permet accedir a l’aplicació des de qualsevol ordinador amb connexió a Internet.

Plats a la carta és un servei impulsat per la Secretaria de Política Lingüística i el Departament de Comerç, en col·laboració amb el TERMCAT.
Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes